Kilpailuta autolaina turpeen kuljetuskalustoa varten

Jos yrityksesi kuljettaa työkseen turvetta, tarvitset tehtävää varten kunnon kuljetuskaluston. Tällöin autolaina voi tulla tarpeeseen. Älä kuitenkaan koskaan ryntää ottamaan ensimmäistä sinulle tarjottua autolainaa, vaan muista aina kilpailuttaa autolainasi. Voit näin säästää autolainan kuluissa, kuten koroissa, ja saada lainallesi mahdollisimman hyvät lainaehdot. Jopa suuret taloyhtiöt kilpailuttavat lainansa, joten sinulla ei pienyrittäjänä ole varaa jättää kilpailuttamista väliin!

Tämä artikkeli opastaa sinua kilpailuttamaan autolainasi näppärästi ja nopeasti ilman turhaa sähläystä muutaman yksinkertaisen askeleen avulla. Ellet vielä usko, että autolainan kilpailutus on mahdollista hoitaa käden käänteessä – lue ensin aiheeseen lyhyesti johdatteleva kappale alta ja siirry tämän jälkeen kilpailuttamaan autolainasi helppojen askeleiden avulla.

Autolainan kilpailutus onnistuu käden käänteessä!

Autolainan kilpailuttaminen saattaa ensiksi kuulostaa ylitsepääsemättömän vaikealta ja paljon aikaa vievältä prosessilta, ja saatatkin tuntea houkutusta jättää koko prosessi väliin. Onneksi autolainan kilpailuttaminen on kuitenkin helppo hoitaa nopeasti, palvelun asiantuntemuksesta kuitenkaan tinkimättä! Rahalaitos tarjoaa nimittäin näppärää autolainan kilpailutuspalvelua ja tekee suurimman työn puolestasi. Voit kilpailuttaa autolainasi Rahalaitoksella maksutta täyttämällä vain yhden hakemuksen. Ammattimaisesti kilpailutettu autolaina löytyykin Rahalaitokselta käden käänteessä!

1. askel: aloita autolainahakemuksen täyttäminen

Autolainan kilpailuttamisen aloittamisen ensimmäinen askel on täyttää Rahalaitoksen lainahakemus. Huomioithan, että tässä vaiheessa et sitoudu ottamaan sinulle tarjottua autolainaa, joten hakemuksen voi täyttää matalalla kynnyksellä ja katsoa kaikessa rauhassa millaisia tarjouksia Rahalaitos pystyy sinulle toimittamaan. Täyttämällä yhden hakemuksen Rahalaitoksen sivuilla voit saada useita autolainatarjouksia!

2. askel: punnitse lainasummaa ja -aikaa

Voit hakea autolainaa jopa 70 000 euroa. Kun ollaan hankkimassa turpeen kuljetukseen sopivaa kalustoa, voivat tavallista autolainaa suuremmat lainasummat tulla kyseeseen. Punnitse kuitenkin tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset. Punnitse tarkkaan myös sinulle sopivinta laina-aikaa, joka voi vaihdella yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen. Sivustolta löytyvä näppärä autolainalaskuri auttaa sinua arvioimaan tulevan autolainasi kuukausierää. Jos valitset lainasi suuruudeksi vaikkapa 40 000 euroa ja laina-ajaksesi 15 vuotta, arvioi laskuri lainasi tulevaksi kuukausieräksi 316 euroa.

3. askel: täytä tietosi

Kun autolainan suuruus ja laina-aika näyttävät hyvältä ja olet vielä kerran punninnut tarkkaan, kuinka lainan arvioitu kuukausierä sopii budjettiisi, on aika täyttää hakemukseen yleistietosi ja hyväksyä Rahalaitoksen Lainatuotteiden yleiset ehdot. Muista vielä tämän jälkeen klikata vihreää Kilpailuta lainat -nappia. Nyt voit jäädä odottamaan Rahalaitoksen sinulle valmiiksi kilpailuttamia autolainatarjouksia.

4. askel: valitse paras autolainatarjous

Ensimmäiset autolainatarjoukset saattavat saapua sinulle jo minuutissa. Kannattaa kuitenkin odottaa 24 tuntia kaikessa rauhassa, jotta saat vertailtavaksesi useampia sinulle henkilökohtaisesti räätälöityjä autolainatarjouksia. Valitse paras autolainatarjous ja saat rahat pian tilillesi turpeenkuljetusauton ja muun tarpeellisen kaluston ostoa varten!

Leave a Reply

bookshelf